Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Шаран рассказал, где «Александрия» будет проводить еврокубковые матчи

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів, у якому місте буде грати команда свої матчі у Лізі Європи, якщо УЄФА заборонить проводити їх на стадіоні «Ніка».

– Це – вдалий сезон для нашої команди. Ми не планували його так закінчити на шостому місці, у нас не було такого завдання. Так склалися обставини, і тепер ми будемо представляти Україну у єврокубках. Це великий успіх для «Олександрії». Треба на цьому не зупинятись.

Вперше у нас буде двотижневий збір за межами України, тепер ми рівняємося на «Зорю», на «Ворсклу». Що стосується підсилення, то перемовини з деякими гравцями ведуться. Хотілось би підсилитися, додати команді більше конструктиву. Ті гравці, яких би ми хотіли бачити в команді, ще нічого не підтвердили.

Якщо нам не дозволять грати кваліфікаційні матчі Ліги Європи у Олександрії, тоді ми будемо шукати інше місто для проведення матчу. На сьогоднішній день перший варіант після Олександрії – це Дніпропетровськ. Але нас запевняють, що ми можемо грати і в Олександрії. Хоча ще має приїхати комісія УЄФА. Ми робимо все для людей, для вболівальників, але вимоги є вимоги.

16 травня 2016 08:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04