Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Профессиональные клубы начали объединяться с ФФУ АТО

Ще один крок в напрямку реальної адресної допомоги ветеранам АТО. Підписано генеральну угоду про партнерство і співробітництво між Федерацією футболу учасників АТО (ФФУ АТО) і спортивно-футбольним клубом другої ліги «Нива-В».

Це дало офіційний старт важливому напрямку взаємодії і взаємодопомоги ФФУ АТО і професійних футбольних клубів України.

Ветерани АТО підтримали кандидатуру координатора напрямку ФФУ АТО з  взаємодії з професійними футбольними клубами. Ним став почесний президент спортивно-футбольного клубу «Нива-В» учасник бойових дій Василь Вовк.

Василь Вовк подякував за підтримку і пообіцяв відповідально поставитися до розвитку цього напрямку. «Вже є декілька футбольних клубів з різних ліг, які готові найближчим часом долучатися до нашої спільної важливої справи, реальної допомоги і підтримки воїнів АТО. Я впевнений, що переважна більшість професійних клубів підтримають захисників України. Я прикладу для цього максимум своїх зусиль. Жодного політичного сміття, тільки футбол, як реабілітація для воїнів АТО», – сказав Василь Вовк.

Президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко висловив сподівання, що сьогоднішня подія стане прикладом для інших футбольних клубів України. «Вона покаже дійсно спільну результативну взаємодію у напрямку підтримки футболу воїнів АТО. Кубок Героїв АТО, який четвертий рік поспіль організовується Федерацією Футболу учасників АТО, цього року у плідній взаємодії з професійними футбольними клубами України тільки збільшить число бажаючих воїнів АТО проходити реабілітацію, займаючись улюбленним видом спорту», – сказав Руслан Руденко.

Нагадаємо, 31 березня у Вишневому на стадіоні «Центральний» відкриється новий сезон Відкритого чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. Початок о 10:00. Організатор турніру – Федерація футболу учасників АТО.

29 березня 2018 11:32







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04