Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

В Доме футбола чествовали сборную Украины по пляжному футболу

У вівторок, 2 вересня, у Будинку футболу відбулася прес-конференція тренерського штабу збірної України з пляжного футболу за участю президента ФФУ Андрія Павелка.
 
Учасникам заходу було презентовано відеоматеріал про виступ пляжної збірної України з футболу на Євролізі-2015 в Естонії, де «синьо-жовті» на шляху до фіналу обіграли команди Білорусі (6:5) та Італії (7:6), але у вирішальному поєдинку поступилися збірній Португалії (4:5).
 
«Ми всі пишаємося історичним успіхом збірної з пляжного футболу. Ця перемога важлива для всіх українських уболівальників. Тим паче, у такі складні часи, які переживає наша країна. Цей успіх необхідно взяти за приклад нашій національній збірній напередодні двох надважливих кваліфікаційних матчів Євро-2016 із Білоруссю та Словаччиною. Україна – сильна нація з характером. Це цінне досягнення для всього українського футболу», – зазначив очільник ФФУ.
 
За словами першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка, Федерація планує розробити програму з розвитку пляжного футболу. В рамках цієї програми, спільно з регіональними федераціями футболу Миколаївської, Херсонської, Одеської та Дніпропетровської областей буде зведено необхідну інфраструктуру та розширено географію цього виду спорту.
 
Старший тренер збірної Микола Костенко та капітан команди Ігор Борсук зазначили, що нинішній склад «синьо-жовтих» має потенціал для того, щоб на майбутній світовій першості стати найсильнішим колективом на планеті.
 
Генеральний менеджер Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко передав Андрію Павелку почесний кубок віце-чемпіонів Європи, який відтепер займе чільне місце у музеї Федерації.

2 вересня 2015 18:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04