Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Александру Ищенко – 65! Поздравления от Григория и Игоря Суркисов

Сьогодні святкує свій День народження Олександр Іщенко, директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Ювіляра привітали віце-президент УЄФА Григорій Суркіс та президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

Олександру ІЩЕНКУ,
заслуженому тренеру України,
директору ДЮФШ «Динамо»
iм. Валерія Лобановського

Шановний Олександре Олексійовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із 65-річчям!

Висловлюю свою глибоку повагу і велику шану людині, з якою я асоціюю поняття вірності справі, надійності та порядності.

Футбол ніколи не був для Вас рутиною, він – Ваше істинне покликання, якому Ви віддано служите протягом вже майже півстоліття.

У футбольному середовищі Ви є справжнім авторитетом, за якого говорять гра та результати керованих Вами команд – як на клубному рівні, так і на рівні збірних. Чи можна, наприклад, забути Вашу плідну працю у тренерському штабі молодіжної збірної України, чий яскравий виступ на континентальній першості в Португалії був осяяний срібним світлом?

На усіх посадах Ви зарекомендували себе мудрим керівником та справжнім командним гравцем. І мене дуже тішить, що Ваші безцінні знання та досвід вже не перший рік допомагають прогресувати, розвиватися та вдосконалювати свою майстерність юнакам з ДЮФШ «Динамо».

Щодо численних перемог, які вже здобули і які продовжують здобувати «біло-сині» у різних вікових категоріях, то вони лише підтверджують ефективність роботи, яку Ви проводите, і правильність напрямку, якого Ви дотримуєтесь. Впевнений, що серед хлопчаків, які зараз тренуються в динамівській академії, є й майбутні лідери першої команди.

Щастя Вам і здоров'я, дорогий Імениннику, успіхів в улюбленій справі, здійснення усіх заповітних мрій, миру і благополуччя в родині!

З повагою,
Григорій СУРКІС


Шановний Олександре Олексійовичу!

Від мене особисто та від усієї динамівської родини прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!

Упродовж багатьох років Ви віддаєте футболу свої досвід, вміння та талант. Нині ви займаєтесь вихованням футбольного майбутнього київського «Динамо». У тому, що дитячо-юнацька футбольна академія нашого клубу посідає одне з провідних місць серед найкращих футбольних академій Європи, є величезна частка Вашої праці.

Упевнений, що під Вашим керівництвом динамівська школа виховає ще не один десяток футбольних талантів, які згодом примножуватимуть славу київського «Динамо». 

Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя, невичерпної енергії та натхнення у всіх Ваших справах!

Президент ФК «Динамо» Київ
Ігор СУРКІС

3 вересня 2018 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04