Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Динамо» долучилося до програми «Кіберзахисники»

Минулими вихідними ФК «Динамо» Київ спільно з Представництвом Фонду цивільних досліджень та розвитку США в Україні провели захід для учасників реінтеграційної навчальної програми «Кіберзахисники». 

Програма  була створена для здобуття ветеранами необхідних навичок та знань для успішної кар'єри в галузі кібербезпеки. Ініціатива передбачає комплексне навчання з кіберзахисту та кібероборони. Вона допомагає учасникам здобути нові знання та навички, необхідні для успішної реінтеграції у цивільне життя та професійну діяльність.

undefined 


Захід для учасників програми відбувся на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. День розпочався з екскурсії легендарним стадіоном, у рамках якої гості дізналися його історію, відвідали музей, побували у чаші стадіону, роздягальнях команд, пройшлися тунелем, яким під час матчів гравців крокують на поле, доторкнулися до газону, оцінили вид на поле з найкращих місць.

undefined


У конференц-залі стадіону пройшла офіційна урочиста частина, під час якої до всіх гостей від імені ФК «Динамо» Київ звернулися генеральний директор клубу Дмитро Бріф та директор Департаменту по роботі з уболівальниками Ярослав Гончар

У свою чергу подяку клубові за участь у програмі реінтеграції висловили регіональний директор Представництва Фонду Цивільних досліджень та Розвитку США ( CRDF Global в Україні) Михайло Верич, співзасновник та СЕО Cyber Unit Technologies Єгор Аушев, керівник управління забезпечення діяльності НКЦК профільної служби Апарату РНБО України Сергій Прокопенко, а також директор Департаменту цифрового розвитку та трансформації Міністерства у справах ветеранів України Надія Адаменко

undefined



Гості вручили представникам клубу іменні подяки, а самі отримали подарунки у вигляді іменних динамівських футболок. 

Для всіх бажаючих у рамках заходу на стадіоні було організовано кіберспортивний турнір з FС24 у спеціально обладнаному залі фан-офісу клубу. Учасники та вболівальники отримали позитивні емоції від турніру, а переможці та призери – призи та подарунки від ФК «Динамо» Київ.

undefined



Приємним сюрпризом для учасників програми став візит на подію футболіста київського «Динамо» Олександра Андрієвського, який радо поспілкувався з нашими гостями. Таким чином майже на цілий день учасники програми занурились у захоплюючий свій футболу та отримали чимало позитивних емоцій. 

undefined 


Реінтеграційна навчальна програма «Кіберзахисники» розроблена за стратегічної та фінансової підтримки Управління з координації надання допомоги США країнам Європи та Євразії Державного Департаменту США, і є частиною ініціативи Державного департаменту США з усунення кіберзагроз в Україні.


17 червня 2024 16:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50