Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ребров: «Усіх російських спортсменів треба усунути доти, доки діятиме режим Путіна»

Відомий український тренер, колишній нападник київського «Динамо» Сергій Ребров розповів, що думає про ізоляцію Росії в світі спорту в контексті пропозиції наставника збірної України Олександра Петракова усунути всіх російських спортсменів на 5 років.

«А чому саме на п’ять років? Хто визначає цей термін? Тим більше, що в першу чергу потрібно і важливо думати не про те, коли закінчиться війна, а коли закінчиться режим Путіна. Тому що навіть якщо ми виграємо цю війну, то Росія просто засяде в засідку. І тільки питанням часу стане нова війна, нова агресія зі сторони РФ.

Тому всіх російських спортсменів треба усунути не на п’ять років, а до тих пір, поки в цій країні діє агресивний режим Путіна по відношенню не тільки до України, а і до всіх країн.

Заклик РФС дискваліфікувати Петракова за його пропозицію про дискваліфікацію російських спортсменів? Для Петракова честь, що агресор почав про нього говорити. Але він озвучив не тільки свою думку, а думку кожного українця. У тому числі й зі словами Петракова згоден на 100 відсотків», – сказав Ребров в інтерв’ю «24 каналу».

20 вересня 2022 16:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50