Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Гравці «Динамо» відвідали поранених захисників України

Київське «Динамо» продовжує підтримувати українців, які відважно боронять нашу Батьківщину від російських окупантів.

Підтримка наших військових ведеться безперервно - це допомога в реабілітації та передача речей і обладнання, необхідних бійцям. Однак найбільшою честю для представників «біло-синіх» завжди були живі зустрічі з військовими, які дарують безліч піднесених емоцій усім учасникам.

Сьогодні динамівці завітали до захисників України, які проходять реабілітацію після поранень в одній зі столичних лікарень.

«Вибачаємося за те, що не змогла приїхати вся команда, адже багато хлопців зараз перебувають у розташуванні збірних, а інші – на тренуванні», – розповів голкіпер «Динамо» Валентин Моргун. Разом із нападником Владиславом Супрягою він сьогодні завітав до військових, які відновлюються після поранень, і переказав українським героям слова шани та вдячності від усього футбольного клубу «Динамо» Київ.

Динамівці подякували пораненим захисникам за сміливість, відданість і жертовність, які вони виявляють, ризикуючи своїм життям заради захисту співвітчизників і збереження української державності. А також лікарям – за не менш героїчну, складну та важливу роботу, яка щоденно рятує життя та здоров’я як військовим, так і цивільним українцям.

До слів подяки були додані подарунки від клубу з динамівською символікою – приємні сюрпризи для наших героїв, які слугуватимуть для них нагадуванням про цінність їхнього подвигу для всього українського суспільства.

«Хлопці, з якими ми спілкувалися у відділенні, сказали, що вболівають і підтримують нас. Зараз футбол – це можливість хоча б на годинку відволіктися від війни. Тому для підняття бойового духу вони слідкують за матчами улюбленої команди.

Дуже прикро бачити наших воїнів пораненими, але ми знаємо, який у них сильний характер, тому бажаємо їм якнайшвидшого одужання та повернення до строю. А нам усім – перемоги та відновлення мирного життя», – додав Валентин.

undefined

23 вересня 2022 17:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12