Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Президент «Вереса»: «Можливо, розглядатиметься варіант з початком наступного сезону на заході України»

Президент «Вереса» Іван Надєїн припустив, що наступний футбольний чемпіонат України можуть розпочати на стадіонах у західній частині країни.

На тлі повномасштабного російського вторгнення сезон 2021-22 зборами учасників УПЛ було вирішено закінчити достроково.

«Тепер питання – як і де розпочати наступний чемпіонат. Можливо, розглядатиметься варіант розпочати його на заході України, де є стадіони у Луцьку, Львові, Тернополі, Ужгороді. Як варіант, можна розглядати і Рівне, бо згідно з графіком завершити роботи [на стадіоні] можна вже цього року (йдеться про першу чергу). Для цього необхідна воля керівництва міста, держави, президента УАФ. Бо це логічне, правильне і раціональне рішення», – пояснив функціонер.

Також Надєїн розповів, що рівненський клуб був змушений призупинити дію контрактів із футболістами через наслідки вторгнення.

«Згідно із Законом «Про військовий стан» ми призупинили дію договорів. Ми повністю розрахувались із командою за довоєнний період. На сьогодні ті контракти, які закінчуються – вони закінчуються. Контракти, які діють – продовжують діяти. Але поки діє військовий стан – всі контракти ми призупинили. Ми діємо виключно у правовому полі і ми не можемо брати на себе зобов’язання, які не зможемо виконати. Це наша ключова позиція. Чекаємо на закінчення війни і тоді будемо розуміти, що робити із контрактами. Захочуть футболісти продовжувати контракти, чи не захочуть. Бо час футболіста також спливає. А найкритичніше, що у футболіста є – це час».

28 квітня 2022 20:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12