Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Обрадович: «Я повністю на боці українців»

Сербський фахівець Мілан Обрадович, який 7 років грав за харківський «Металіст», щиро підтримує Україну.

«Різні думки у Сербії. Риторика залежить від того, яку сторону дивиться та підтримує людина. Я, як людина, яка найкращі свої роки футбольної кар'єри провела у Харкові, звичайно, повністю на боці українців. І моя скромна місія у Сербії полягає у тому, щоб доносити правду про те, що відбувається насправді в Україні. Я всім розповідаю, який українці чудовий, гордий та хоробрий народ. Найголовніша ваша якість – українці добрі та людяні люди, не жорстокі.

Звичайно, війну висвітлюють, і я не з усім згоден, як її тут подають. Ви й без мене чудово знаєте, який вектор зовнішньої політики Сербії. Я його не підтримую. У правди, як і у медалі, є два боки. Людина бачить той бік, що хоче бачити. Я доношу свою точку зору, абсолютно проукраїнську, бо бачу її єдино правдивою. У моєму оточенні, яке розширюється, багато хто розуміє, хто агресор у цій війні.

Політика та спорт завжди були тісно переплетені, як би не намагалися спортсмени говорити протилежне. Або просто бояться казати. Так відбувалося раніше, так було й зараз. Югославію усунули від Євро-1992. Ми ж усі розуміємо, що це було політичне рішення. Так було і з Металістом, коли команду відсторонили від участі в Лізі чемпіонів», – цитує Обрадовича FanDay.

13 квітня 2022 11:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12