Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Коньков поздравил Блохина

Головному тренеру
ФК «Динамо Київ»,
Заслуженому тренеру України
Блохіну О.В.
 
Шановний Олеже Володимировичу!
 
Від імені Федерації футболу України та себе особисто у день Вашого 60-річного ювілею прийміть наші сердечні вітання. Найщиріші та найтепліші слова − Вам, людині, ім’я котрої золотими літерами вписане в історію вітчизняного та світового футболу.
 
Блискучий гравець, талановитий тренер − Ви завжди були гідним прикладом для партнерів та підопічних. Вам рукоплескала багатомільйонна армія вболівальників. Ви були і залишаєтесь справжнім футбольним патріотом, чемпіоном, лідером. Саме Ви − володар фантастичної колекції командних та особистих нагород: заслужений майстер спорту, заслужений тренер України, володар Кубка кубків 1975, 1986 та Суперкубка УЕФА 1975, багаторазовий чемпіон та володар Кубка СРСР, володар «Золотого м’яча»-1975. Ви донині є першим номером українського Клубу бомбардирів Олега Блохіна − 334 голи. Ваша спортивна майстерність та високий професіоналізм зробили Вас кумиром для багатьох поколінь вболівальників.
 
У Вашій особі український футбол здобув надійного наставника спочатку для збірної України, а тепер і для легендарного київського «Динамо». Тож нехай Ваша щира відданість улюбленій грі приносить свої плоди і в майбутньому. Нехай всі Ваші починання будуть успішними, а мрії здійснюються. Здоров’я, щастя та благополуччя Вам і Вашій родині.
 
З найкращими побажаннями

Президент ФФУ Анатолій Коньков

5 листопада 2012 12:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04