Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

U-17: сборная Украины заняла второе место на турнире Банникова

Підопічні Олександра Петракова у вирішальному матчі змагань на НТК ім. В. Баннікова програли одноліткам із Туреччини в серії пенальті.

Свої питання щодо потрапляння до фіналу турніру Віктора Баннікова юнацькі збірні України та Туреччини вирішували в останніх матчах групового раунду. Синьо-жовті обіграли Ізраїль (2:0), а турки з таким же рахунком виграли в білорусів.

Менше року тому ці суперники провели в Туреччині два товариських матчі й в обох успіх святкували господарі. Отже, у команди Олександра Петракова був шанс не тільки перемогти на престижному домашньому турнірі, але й взяти реванш.

Дебют поєдинку був за українцями, які частіше доставляли м'яч до штрафного гостей, але далі справа не йшла. Щоправда, на 4-й хвилині після кутового Дячук таки зумів завдати удару метрів з 11-ти, але м'яч пройшов вище цілі. А хвилини з 15-ї ініціативою заволоділи турки, які в першому таймі перевершили українців за кількістю ударів. У підопічних Олександра Петракова виходили хіба що стандарти. Після одного з них знову захисник Дячук пробивав головою, але й цього разу м'яч пролетів трохи вище цілі. Утім, на перерву команди пішли з гольовою перевагою синьо-жовтих. Це Волошин на 40-й хвилині прорвався по лівому флангу й віддав пас у центр штрафного, де турецький гравець переправив м'яч у свої ворота. 1:0.

Після перерви синьо-жовті вирівняли гру. М'яч більше почав перебувати на половині поля турків, проте випади гостей були гострими. Зокрема, на 59-й хвилині героєм епізоду виявився Пузанков, який не дав себе обіграти Бейязу, який вийшов сам на сам. І на 71-й хвилині героїчні зусилля оборони збірної України на чолі з Пузанковим не дозволили туркам відзначитися. Утім, збірній Туреччини на 79-й хвилині вдалося відігратися. Пузанков не впорався з ударом суперника, а першим на добиванні опинився Байрам. 1:1.

У післяматчевій серії пенальті кращою виявилися турецька збірна – 5:4.

Турнір Віктора Баннікова
Фінал

УКРАЇНА (U-17) – ТУРЕЧЧИНА (U-17) – 1:1 (пен. – 4:5)
Голи:
Каплан (40, автогол) – Байрам (79).
Україна (U-17): Пузанков, Роман, Мампассі, Дячук, Хлань (Микитишин, 60), Кононов (Биков, 48), Урсулов (Танчак, 48), Яцик, Хромей (Лебедєв, 37; Бомащук, 80), Волошин, Теслюк (Попов, 48).
Туреччина (U-17): Гюней, Байрам, Зехір (Дібек, 41), Ілмаз, Акгун, Селтік, Бейяз, Согучак, Каплан, Арслан (Гумус, 55), Гулай (Сахіндере, 55).
Попереджені
: Роман (25), Попов (66) – Арслан (53).

30 серпня 2019 19:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04