Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Дем’яненко: «Спілкувалися з Фоменком. Допомога надається, але він відмовляється виїжджати з Сум»

Перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко повідомив, що 20 березня зідзвонювався з екс-тренером збірної України Михайлом Фоменко, який з початку вторгнення росії залишається в Сумах.

За словами Дем’яненка, 73-річному українцю надається допомога від Української асоціації футболу. Зокрема, продукти харчування і речі першої необхідності йому передає голова Асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович.

«Вчора з ним спілкувався. В цілому настрій бадьорий, наскільки це можливо за нинішніх обставин. Тримається добре. Але на пропозицію допомогти з евакуацією відповів відмовою. У рідному краї почувається найкраще, тому, поки дозволяє поточний стан справ, вирішив залишатися вдома», – сказав Дем’яненко.

Зі свого боку керівник обласної асоціації Андрій Прохорович зазначив, що також залишається з родиною в Сумах і виїжджати найближчим часом не планує.

«Ми на місці, мої діти теж тут. Залишаємось в Сумах. Особисто заїжджав до Михайла Івановича, поспілкувалися, підтримав його. Запропонував допомогу в організації евакуації, але він відмовився», – сказав Прохорович.

22 березня 2022 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12