Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

ФФУ в гостях у героев АТО

У вівторок, 7 квітня, делегація Федерації футболу України з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відвідала Головний військовий клінічний госпіталь у Києві. Такі заходи стали вже доброю традицією в рамках соціальної діяльності ФФУ, спрямованої на морально-психологічну підтримку українських військовослужбовців.

Як і в попередні рази, представники Федерації футболу зустрілися з військовими, які знаходяться на лікуванні та реабілітації після поранень, отриманих під час бойових дій на Сході нашої країни.

Футбольні функціонери подарували бійцям комплекти екіпірування збірної України, а також запросили їх відвідати майбутні матчі головної національної команди.

Нагадаємо, раніше за сприяння ФФУ група героїв АТО мала змогу відвідати матч між збірними Іспанії та України, який відбувся 27 березня у Севільї, а також товариський поєдинок між командами України та Латвії, 31 березня у Львові. Крім того, гравці збірної України напередодні цих матчів виявили бажання провідати бійців спочатку у Київському, а потім і у Львівському військових шпиталях.

7 квітня 2015 22:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04