Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

В Ивано-Франковске состоялся «Кубок президента ФФУ»

У середу, 21 жовтня, в Івано-Франківську на полях Центрального міського стадіону «Рух» відбувся дитячий турнір з футболу серед команд 2003-2004 року народження – «Кубок президента ФФУ». Участь у турнірі взяли три команди з міста Івано-Франківськ та команда обласної ДЮСШ. Турнір пройшов у рамках візиту президента ФФУ Андрія Павелка до Івано-Франківська з метою закладання символічної капсули на знак початку будівництва нового стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу.

Змагання були проведені за олімпійською системою. У першому півфіналі зустрілись команди СДЮШОР «Прикарпаття» та Івано-Франківська обласна ДЮСШ. Перемогу у цьому двобої здобули вихованці СДЮШОР «Прикарпаття», які забили дев’ять м’ячів без відповіді у ворота суперників. Гра другого півфіналу між командами ФК «Ніка – 05» м. Івано-Франківськ  та ДЮСШ №3, також мала явного фаворита. Ним виявились вихованці ФК «Ніка – 05», які перемогли опонентів з рахунком 4:0.
   
Цікавим та безкомпромісним виявився матч за трете місце, в якому зустрілись невдахи півфінальних двобоїв – ДЮСШ №3 та обласна ДЮСШ. Рахунок основного часу переможця не виявив, а в серії  післяматчевих пенальті більш вдалими виявились юні обласні футболісти, які, на відміну від суперника, жодного разу не схибили з «точки».
 
Фінальний поєдинок між кращими дитячими командами Івано-Франківська, не залишив байдужими жодного з глядачів на трибунах. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко був одним з найуважніших вболівальників матчу. З рахунком 2:1 перемогу здобули вихованці СДЮШОР «Прикарпаття».
 
Усі учасники турніру були нагороджені не тільки кубками і медалями,  але й отримали з рук президента ФФУ комплекти м’ячів для вдосконалення своєї футбольної майстерності. На учасників змагань очікував ще один подарунок, можливо найцінніший, Андрій Павелко запросив всіх юних футболістів на матч плей-офф збірної України між  збірними командами України та Словенії, який буде проведено 14 листопада у Львові.

22 жовтня 2015 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04