Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Буга: «Интересно посмотреть на всех тех, кто учил «Динамо» продавать»

Обозреватель «Футбольного клуба» Богдан Буга на своей страничке в Facebook привел ряд интересных цифр, ярко иллюстрирующих нынешнюю трансферную политику киевского «Динамо».

– Цікаво тепер подивитись на всіх тих, хто із штанів вистрибував, коли вчив Динамо продавати :)

Золота клітка, бла-бла. По факту ж маємо: клуб продав Ярмоленка за ціну, яку йому не пропонували навіть на піку попиту – 2-3 роки тому – та ще й два чемпіонства за цей час здобув, що без Ярмоли, на мій погляд, було б нереально.

До слова, зовсім недавно клуб продав свого 5-го (!) форварда, у якого найближчі пару років просто не було б шансів у першому складі, за два мільйони плюс процент від наступних переходів...

Ще одна цифра. Перед сезоном 2014/15 Ігор Суркіс заявив, що Динамо починає вчитись жити в нових економічних реаліях. З того моменту трансферне сальдо клубу, за даними transfermarkt.com, склало +69,73 млн євро.

І це ще не враховані доходи від аренд Беланда (рік в Шальке, рік в Ніцці), Мбокані (Норвіч + Халл), Кранчара (КПР), Кравця (Гранада), Антунеса (Хетафе, з опцією обов'язкового викупу, якщо лишаться в примері).

За аренду Теодорчика на сезон Андерлехт платив мільйон, Штутгарт за Кравця на півсезону – 500 тис. Гадаю, у Динамо це стандартна «такса» (за винятком Мораеса, якого китайці «брали» за 2,1 млн). Отаке...

28 серпня 2017 16:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04