Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Харатін готовий допомагати біженцям з України працевлаштуватись у Польщі – українець вражений допомогою Вербіча

Півзахисник «Легії» Ігор Харатін розповів, як він разом з Беньяміном Вербічем допомагають Україні під час війни з росіянами.

«Ми спілкуємося з фондами, один з таких фондів створила «Легія». Вони дуже піклуються про людей, які приїжджають з України. Буквально нещодавно мені написали, що є місця для роботи для людей, що сюди прибувають. Тож якщо комусь потрібна робота і якась допомога, нехай звертаються до мене. Ми будемо допомагати, чим зможемо.

З Вербічем, звісно, поспілкувалися, він також дуже допомагає українській армії, дякую йому за це. Він показував мені свої дрони та бронежилети, які передавав ЗСУ. Ми з ним також на зв’язку та спілкуємося.

Хотів би подякувати нашій армії, яка просто героїчно захищаю нашу країну. Те, з яким настроєм вони це роблять, піднімає дух. Я намагаюся дивитися ці відео, вони наші герої. Я хочу дуже подякувати їм та нашому Президенту, який нікуди не втік та був на місці. Заради свободи люди об’єдналися та готові рвати всіх, це супер», – поділився Харатін у коментарі телеканалу «Футбол».

4 квітня 2022 09:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12