Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Степаненко: «Зараз наша збірна – це всі ми, українці. і наш день починається з рішень, як допомогти та перемогти!»

Півзахисник національної збірної Тарас Степаненко висловив свою підтримку українському народу на тлі широкомасштабної російської агресії.

Цими днями національна збірна України мала б готуватися до поєдинку плей-офф відбору ЧС-2022 проти Шотландії. Однак військове вторгнення росії істотно змінило плани як усієї України, так і її головної команди. Попри це, гравець синьо-жовтих Тарас Степаненко вважає, що кожен українець нині входить до складу збірної та займається важливою справою.

«У світі без війни мій день сьогодні почався б із ранкового тренування зі збірною України. Ми з хлопцями готувалися б до матчу із Шотландією...

Але зараз наша збірна – це не 11 людей на полі та всі ті, хто сидять на стадіоні чи перед телевізором. Зараз наша збірна – це всі ми, українці. І наш день починається з рішень, як допомогти та перемогти!

Кожен із нас – це збірна, від кожного воїна, лікаря, волонтера, підприємця, спортсмена до президента. Це моя улюблена збірна», – написав Тарас Степаненко на своїй сторінці в Instagram.

23 березня 2022 17:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12