Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Київ продовжує укріплювати свою оборону

Київ удосконалить зміцнення за всіма напрямками, щоб столиця була більш захищеною, водночас влада намагається зробити проживання у місті максимально комфортним, інформує УП з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника в ефірі телемарафону.

«З усіх напрямків укріплення удосконалюються, ми працюємо практично щодня для того, щоб столиця була захищена. З іншого боку, працюємо, щоб відновити маршрути громадського транспорту, відновити всі логістичні ланцюжки забезпечення міста, щоб життя у місті також було комфортним», – заявив Поворозник.

Він зазначив також, що комфортність проживання у місті не має шкодити обороноздатності. Поворозник наголосив на покращенні роботи громадського транспорту в місті.

«Практично в режимі мирного часу запрацював метрополітен, практично весь електричний транспорт вийшов на вулиці, у нас відкрилося багато магазинів та об'єктів, які займаються забезпеченням людей, які проживають у місті. Але, повертаючись до міста, все більше людей хочуть повертатися на звичну роботу. Тому ми будемо щасливі, якщо відкриватимуться об'єкти бізнесу, не лише пов'язані з продажем чи обслуговуванням», – сказав він.

Водночас голова Київської військової адміністрації Микола Жирнов зазначає, що до Києва прибувають мешканці. Основні зусилля всіх служб спрямовані на забезпечення життєдіяльності міста, відновлення пошкоджень внаслідок авіаційних та ракетних ударів супротивника.

Вживаються заходи щодо розблокування вулиць міста та покращення сполучення всередині столиці. Блокпости продовжують оптимізуватись, щоб розвантажити місто. Громадський транспорт нормалізує свою роботу. По «червоній» лінії метро рух здійснюється від станції «Академмістечко» до станції «Лісова». По «синій» – від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки». Рух по «зеленій» лінії здійснюється між станціями «Сирець» та «Червоний хутір». Працюють пересадні вузли «Палац спорту» – «Площа Льва Толстого» та «Золоті ворота» – «Театральна». Без зупинки поїзди прямують через станції: «Майдан Незалежності», «Кловська», «Хрещатик», «Дніпро», «Гідропарк».

24 квітня 2022 21:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12