Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Срна: «У Туреччині починаємо грати 13 квітня»

Директор з футболу ФК «Шахтар» Дарійо Срна розповів про поточне становище в клубі, найближчі плани команди та запланований благодійний тур для допомоги українцям.

– Розкажіть про плани «Шахтаря» провести серію благодійних матчів.
– Сьогодні ситуація є такою, що нам дали зелене світло від УЄФА на проведення дуже великої кількості товариських ігор у Європі, і на цій підставі наші українські футболісти отримали дозвіл на від'їзд за кордон. Вони зможуть виїхати через три дні, і ми одразу, разом із тренерським штабом та всіма українськими футболістами, вирушимо до Стамбула. На жаль, не буде багатьох бразильських гравців – більшість із них відмовляється. Прибудуть тільки, можливо, Марлон та Ісмаїлі. У Туреччині починаємо грати: 13 квітня зустрічаємося з «Бешикташем», 19-го – з «Фенербахче», потім «Севілья», «Хайдук» (Спліт), «ПСЖ», «Лаціо».

Усі гроші, які ми заробимо на цих матчах, відправлятимемо в Україну – для допомоги українцям, дітям. Наразі це головне, чим ми можемо допомогти. Як сказав президент нашого клубу Рінат Ахметов, «настане час, коли ми відбудуємо Україну та інвестуватимемо всі свої сили й кошти, щоб Україна відновилася і стала сильною та процвітаючою країною». Я з цим цілковито погоджуюся і також переконаний, що так буде.

3 квітня 2022 21:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12