Сьогодні 16 вересня 2024 р.

«Динамо» привітало Ярославу Магучіх з золотом на Олімпіаді у Парижі!

4 серпня Україна здобула ще одну яскраву перемогу на Олімпіаді в Парижі. Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, яка нещодавно встановила світовий рекорд (2,10м), здобула золоту медаль. Чемпіонка Європи та світу, світова рекордсменка відтепер є олімпійською чемпіонкою. 

Золота медаль Ярослави є другою для України у загальному заліку на Олімпійських Іграх – 2024.

Ще одна представниця нашої країни Ірина Геращенко у фіналі змагань у стрибках в висоту виграла бронзову медаль.  

Разом із мільйонами українців за фінальним змаганням з особливим трепетом слідкували й динамівці. Від імені столичного клубу Олімпійських призерок привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс:

Від щирого серця вітаю наших дівчат із здобуттям медалей на Олімпіаді у Парижі! Вами пишається вся Україна, всі тримали кулаки за вас!


Золото Ярослави Магучіх – ще одна історична, славетна перемога українського спорту, яка особливо цінна у наш скрутний час, коли наші спортсмени тренуються у незвичних умовах, коли такі успіхи дуже важливі для нашого народу.  


Це золото - ще один доказ, що наш народ – народ переможців, який неможливо зламати. Такі успіхи наших спортсменів, які бачить весь світ, привертають увагу міжнародної спільноти до нашої країни.

Бажаю нашим олімпійським призеркам енергії, здоров’я, наснаги, сили духу аби і надалі прославляти Україну, а також - миру, спокою та якомога швидшого завершення війни нашою головною Перемогою! 

4 серпня 2024 23:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12