Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Ковалець: «Спрацювали заміни Ротаня. Команда була готова до гри у меншості»

Відомий вітчизняний тренер Сергій Ковалець прокоментував яскраву перемогу олімпійської збірної України над Марокко (2:1):

«Наша збірна проявила характер і подарувала всій країні позитивні емоції. Була хороша гра: і Марокко і збірна України показали якісний футбол. Це був один з найкращих матчів на груповому етапі Олімпіади. Нам протистояла дуже потужна команда з досвідченими лідерами у складі, але Україна виявилася сильнішою. Після гри я привітав Руслана Ротаня з цим результатом і побажав успіху.

Спрацювали заміни – Краснопір, вийшовши замість Сікана, приніс перемогу. Якщо в першій грі пропущений гол з пенальті десь надломив нашу команду, то цього разу після пропущеного пенальті і вилучення наші хлопці психологічно були готовими. До слова, по статистиці – гра у більшості розхолоджує, здається що тепер гра точно буде даватися і суперник викине білий прапор. Десь було везіння, але ми його заслужили.

Попереду нас очікує ключова гра з Аргентиною. Зараз багато позитивних емоцій, потрібно спокійно готуватись до цієї гри. Психологія буде мати ключове значення. Нам потрібна перемога і все залежить від нас. Можливо, буде ротація складу, адже було потрачено багато сил».

28 липня 2024 14:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12