Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ФІФА розпочала розслідування щодо матчу Аргентини та Марокко на Олімпіаді

Міжнародна федерація футболу розслідує інцидент, який стався на матчі Аргентини з Марокко.

У 1-му турі групового етапу олімпійського футбольного турніру Аргентина поступилася Марокко з рахунком 1:2.

На 16-й доданій до другого тайму хвилині Аргентина зрівняла рахунок, але суддя Гленн Нюберг подався дивитися відеоповтор щодо можливого офсайду. У цей момент на трибунах стадіону «Жоффруа-Гішар» у Сент-Етьєні почалися заворушення – арбітр повів команди з поля, а глядачів попросили залишити стадіон.

Пауза у матчі тривала близько двох годин. Після поновлення гра тривала ще 2 хвилини, при цьому гол аргентинців було скасовано.

«Дисциплінарний комітет ФІФА на підставі статті 36 Дисциплінарного кодексу прийняв рішення призначити експерта з питань забезпечення цілісності змагань для проведення необхідних розслідувань у зв'язку з можливими порушеннями регламенту ФІФА після інцидентів, що відбулися під час матчу між збірними Аргентини та Марокко, що відбувся24 «Жоффруа-Гішар» у Сент-Етьєні, Франція, в рамках групового етапу чоловічого Олімпійського футбольного турніру Париж 2024 року.

Подальшу інформацію про результати цих розслідувань буде повідомлено ФІФА в установленому порядку», – йдеться у заяві організації.

Нагадаємо, що збірні Марокко й Аргентини виступають в одному квартеті з командою України, яка у стартовому поєдинку на Іграх поступилася Іраку (1:2). Наступна зустріч – із марокканцями – призначена на суботу, 27 липня. Дуель із Аргентиною відбудеться 30-го липня.

26 липня 2024 13:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12