Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Сич, Хлань та Федор – про підготовку олімпійської збірної України до Ігор-2024

18 липня олімпійська збірна України в межах підготовки до Ігор-2024 у Франції провела другий товариський поєдинок – із командою Парагваю (2:2). Авторами голів синьо-жовтих стали півзахисники Максим Хлань та Олег Федор.

«Голом задоволений, але його створила команда, тож дякую їй. Надалі потрібно забивати більше, адже рахунок на табло нічийний, я ж люблю перемагати – як і вся наша команда. Це був підготовчий матч, з якого ми винесемо лише корисне. Розберемо й помилки, і вдалі дії. Не зациклюватимемося на цій грі, хоча суперники зрівняли рахунок, коли ми вели – 2:0. Це погано, але внесемо корективи й будемо рухатися далі», – сказав Максим Хлань.

«Дуже приємно не просто вийти на поле, а й забити. Попри це, ми незадоволені результатом. Та й грою, тому що нас пробачили в багатьох моментах. Парагвай мав ще можливості для того, щоб забивати, тож нам навіть пощастило. Такі матчі дуже важливі для напрацювання свого малюнку гри, для розуміння й відчуття партнерів. Крім того, ми можемо зрозуміти свій рівень відносно інших команд, що виступатимуть на Олімпійських іграх. Коли розпочався збір, я був травмований, але мені вдалося відновитися завдяки якісній роботі медиків та реабілітологів збірної. Ще коли займався індивідуально, відчував жагу до повернення в загальну групу», – розповів Олег Федор.

Участь у поєдинку з Парагваєм взяв і захисник Олексій Сич, який нещодавно прибув до табору збірної.

«Так сталося, що мене спочатку не хотів відпускати клуб, тому радий усіх бачити. Приємно бути у збірній. У нас дуже хороший колектив, тому емоції в мене дуже позитивні. Поки що я не зрозумів, що таке Олімпійські ігри. Це такий турнір, що не кожному щастить узяти в ньому участь. Згодом, коли Ігри стартують, щось, думаю, йокне. У дитинстві не міг собі уявити, що виступатиму на Олімпіаді. Наша участь у ній – це хороший показник того, що і я, і команда рухаємося в правильному напрямку», – наголосив Олексій Сич.

20 липня 2024 16:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12