Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Ротань: «Практично всі 48 годин присвятили відновленню»

Збірна України з футболу завершує підготовку до вирішального поєдинку на груповій стадії Олімпіади-2024. У заключному матчі українці зустрінуться з Аргентиною.

Перед вирішальним туром усі команди квартету В мають по 3 очки. При цьому «синьо-жовті» поступаються Аргентині та Марокко, що йдуть вище, за додатковими показниками.

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань напередодні вирішального протистояння з аргентинцями відзначив, що сподівається на позитивний результат як і в грі проти Марокко, де українці вирвали перемогу на восьмій компенсованій хвилині, граючи в меншості.

Про відновлення до матчу проти Аргентини
Часу дуже мало, але інакше ми не можемо. Практично всі ці 48 годин присвятили тому, щоб відновити хлопців, бо ми були виснажені не лише у фізичному плані, але й емоційному. Гадаю, що хлопці відновилися, розуміємо, чекаємо на гру з Аргентиною.

Про відмінності між Аргентиною й Марокко
Чого варто побоюватися в грі Аргентини? Це майстерність. Ця команда більш структурна в порівнянні з Марокко, яка, може, в технічному плані була й кращою, але в плані організації, не лише в атаці, але й в обороні Аргентина – дуже сильна збірна. Ми це чудово розуміємо й про це сказав хлопцям.

Про пару захисників Таловєров – Батагов
Пара центральних захисників? Немає вибору [Таловєров і Батагов]. Гадаю, нам зараз треба зосередитися не на тому, хто залишився, такий вже регламент, маємо прийняти цей турнір. Буде важкий матч – не лише тому, що потрібно буде працювати на оборону, але й у тому, як працювати з м'ячем.

Про погодні умови перед грою
Погодні умови – розуміємо, що буде ще спекотніше. Це треба теж брати до уваги й не дивитися на суперника, лише на себе, ставати кращою копією себе з кожним тренуванням і матчем.

Про турнірну ситуацію в групі і програш Марокко за критерієм фейр-плей
Ми вже програємо за цим аспектом. Матчі розпочинатимуться в один час, будемо тримати руку на пульсі та розуміти, як вони проходять. Ми не можемо казати гравцям діяти обережніше, бо це футбол, і є різні ситуації на полі. Й сама ситуація диктує іноді, а потрібна картка відіграє ключову роль у досягненні результату. Це дуже важке питання. Але ми повинні все брати до уваги, бо у футболі немає дрібниць, все вирішується на футбольному полі.

29 липня 2024 20:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12