Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Олімпіада-2024. Україна – Аргентина. Анонс матчу

Вирішальний і найбільш складний матч очікує на олімпійську збірну України. В останньому турі групового турніру ОІ-2024 підопічні Ротаня зустрінуться зі збірною Аргентини. У всіх команд по три очки і лише перемога гарантує збірній Україні вихід до чвертьфіналу, щоб не залежати від паралельного матчу.




УКРАЇНА U-23 –
АРГЕНТИНА U-23
30 липня, початок зустрічі – о 18:00
Ліон, стадіон «Стад де Ліон»
Арбітр:
Дахане Бейда (Мавританія)
Арбітр ВАР: Роб Діперінк (
Нідерланди)
Трансляція – «Суспільне» (спорт, регіони), платформа Суспільне спорт

Збірна України

Українці зробили правильні висновки після невдалого матчу з Іраком (1:2). У грі проти Марокко на полі була команда, яка віддала все для того, щоб виграти. Безумовно, помилок вистачало, але головне, що за рахунок характеру у меншості змогли вирвати перемогу. Здавалося, що марокканці все ж дотиснуть у більшості, але українці витримали і скористалися своїм шансом. Дуже багато сил віддали підопічні Ротаня і це може негативно вплинути на нашу збірну у вирішальному матчі.

У грі проти Марокко ми побачили два різних тайми у виконанні українців. У першому створювали моменти, могли навіть збільшувати свою перевагу. А ось після перерви нашу збірну наче підмінили. Повністю віддали ініціативу, багато помилялися на власній половині поля. У суботу фортуна була на нашому боці, але важливо мінімізувати власні помилки, адже Аргентина за це обов'язково покарає. У матчі третього туру наші хлопці мають перемагати, але чи здатна на це збірна України? Для цього треба зіграти у свій найкращий футбол. Відзначимо, що через дискваліфікацію не зможе зіграти Володимир Салюк і його у центрі захисту замінить Максим Таловєров.

Орієнтовний склад Україн
и (U-23): Фесюн – Мартинюк, Таловєров, Батагов, Крупський, Рубчинський, Михайленко, Криськів, Хлань, Брагару, Сікан

Збірна Аргентини

Аргентинці шокували у першому турі поразкою від Марокко. Протягом більшої частини матчу підопічні Маскерано не могли знайти свою гру, але наприкінці все ж додали. Проте, цього не вистачило навіть для нічиєї. Вже у наступному турі Аргентина прогнозовано розібралася з Іраком, хоча перший тайм завершився внічию. Таким чином, колектив Маскерано за додатковими показниками зараз очолює групу. Аргентину в останньому турі влаштує навіть нічия, але можна не сумніватися, що ця збірна гратиме на перемогу.

На Олімпіаду у Франції аргентинці відібралися в ході участі в Передолімпійському турнірі КОНМЕБОЛ-2024. Доля виходу на ОІ вирішувалася у матчі проти Бразилії. Перемога дозволила Аргентині кваліфікуватися на Олімпіаду, хоча шлях був дуже непростий. Найкращим результатом Аргентини на ОІ є «золото», здобуте двічі поспіль
в 2004 і 2008 роках.

Серед гравців варто відзначити талановитих півзахисників Тьяго Альмаду та Клаудіо Ечеверрі. Не потребують додаткового представлення Отаменді, Альварес та голкіпер Рульї. Цю збірну можна перемагати, якщо зіграти у свій найкращий футбол. Підопічні Маскерано не ідеальні.

Орієнтовний склад Аргентини: Рульї – Гарсія, Ді Чезаре, Отаменді, Солер – Альмада, Фернандес, Ессе, Медіна – Бельтран, Альварес

Останні матчі команд

Матчі збірної України U-23

Україна U-23 – Кот-д'Івуар U-20 2:2
Україна U-23 – Єгипет U-23 1:1
Україна U-23 – Парагвай U-23 2:2
Україна U-23 – Ірак U-23 1:2
Україна U-23 – Марокко U-23 2:1

Матчі Аргентини U-23

Аргентина U-23 – Парагвай U-23 4:0
Аргентина U-23 – Парагвай U-23 2:0
Аргентина U-23 – Гвінея U-23 0:1
Аргентина U-23 – Марокко U-23 1:2
Аргентина U-23 – Ірак U-23 3:1

Факти та цифри

Україна здобула свою дебютну перемогу на Олімпіаді;
Для Аргентини це десята Олімпіада;
Збірна Аргентини двічі вигравала на ОІ (2004 та 2008 роки);
До останнього туру у всіх команди групи по три очки.

30 липня 2024 10:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ОІ-2024, фінал. Франція – Іспанія. Огляд матчу

 

09 серпня 2024 23:00

Ротань підбив підсумки виступу української збірної на Іграх-2024

 

02 серпня 2024 16:24

Олімпіада-2024. Група B. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

30 липня 2024 22:12