Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Суперкубок Дубая: серія пенальті після кожного матчу та інше. Що це за змагання?

Товариські турніри під час міжнародної паузи чи міжсезоння – справа звична. Зимою 2022 року в ОАЕ пройде Суперкубок Дубая, у якому візьмуть участь топові європейські команди.

Триватиме змагання з 8 по 16 грудня. У ньому візьмуть участь «Арсенал», «Ліверпуль», «Мілан» і «Ліон». На турнірі кожна команда зіграє по дві гри, при цьому два клуби Прем’єр-ліги не зустрічаються між собою.

Лондонський «Арсенал» зіграє з французьким «Ліоном» 8 грудня, а «Ліверпуль» зіграє з тим самим суперником 11 грудня. Потім «каноніри» зустрінуться з «Міланом» 13 грудня, а «Ліверпуль» зіграє з «россонері» 16 грудня.

Дуже незвична для футбольної спільноти буде система отримання залікових балів. Якщо з першою частиною зрозуміло – за перемогу пропонуються три очки, то після почнуться сюрпризи. Наприклад, в іграх, які завершилися нічиєю, кожна команда отримає два очки.

Серія пенальті проводитиметься в кінці кожного матчу, незалежно від результату, причому переможець серії отримує додаткове очко. Команда в кінці турніру, яка набере найбільшу кількість очок, стане володарем Суперкубка Дубая.

Кожен матч буде проходити на стадіоні «Аль-Мактум», домашньому полі футбольного клубу «Аль-Наср». Місткість стадіону трохи більше 15 000.

Ігри транслюватимуться в офіційних додатках клубів. Вже точно відомо, що Арсенал транслюватиме фанатам свої ігри.

4 грудня 2022 23:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30

Суперкубок УЄФА. Реал – Аталанта. Церемонія нагородження

 

15 серпня 2024 10:10