Сьогодні 16 вересня 2024 р.

У «Ліверпулі» пояснили дострокове повернення Салаха до клубу з Кубка Африки

Помічник головного тренера «Ліверпуля» Пеп Лейндерс пояснив дострокове повернення нападника Мохамеда Салаха з Кубка Африки.

Лідер «червоних» піддався величезній критиці, залишивши збірну Єгипту в ході КАН і повернувшись до розташування клубу з травмою задньої поверхні стегна. Однак Лейндерс вважає, що це було найкраще рішення для самого гравця. Так у нього збільшаться шанси відновитися до фіналу Кубка африканських націй, якщо єгиптяни туди потраплять.

«З першого повідомлення випливало, що Салах пропустить лише кілька днів чи тиждень, але поглиблене обстеження виявило справжній надрив у задній поверхні стегна. Очікується, що він пропустить три-чотири тижні, якщо все буде правильно.

У чому ніколи не можна сумніватися, так це у відданості Мохамеда справі. Я ніколи не зустрічав хлопця, гравця і просто людину, яка була б настільки віддана життю професійного футболіста. Знаю, що їхня країна спустошена його втратою. Ми самі були спустошені, почувши про його травму.

Він зіграв перший матч, забив, віддав результативну передачу, він капітан і має величезне значення для своєї збірної. Єдина причина, чому наш медичний штаб та їхній медичний штаб вирішили повернути його сюди, полягає в тому, щоб дати йому найбільші шанси на участь у фіналі, якщо Єгипет туди проб’ється.

Я дуже задоволений взаємодією медичних штабів збірної Єгипту та «Ліверпуля». Вони дуже тісно спілкувалися й ухвалили спільне рішення. Це приклад того, як міжнародний і клубний футбол мають співпрацювати, ставлячи на перше місце гравця, а не мету кожної зі сторін, тому що це конфлікт інтересів.

Всі ми ухвалили рішення, яке найкраще для Мохамеда. Найкраще для нього матиме стабільну обстановку та знайомих людей, зосередившись на реабілітації», – цитує Лейндерса Sky Sports.

23 січня 2024 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧС-2026. Кваліфікація. Парагвай – Бразилія. Огляд матчу

 

11 вересня 2024 10:04

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30