Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Названа дату початку першого сезону Суперліги

Генеральний секретар суперліги Анас Лаграрі розповів, коли організація планує запустити турнір.

«Ми могли б розпочати турнір уже завтра, але мета полягає у тому, щоб провести нове змагання у вересні 2025 року. Причому зробити це з найкращими командами Європи, зокрема з англійськими клубами. Один із клубів, який уже взяв на себе зобов'язання, але потім опублікував заяву з протилежною  позицією, сказав нам: «Це так само, якби ви затвердили тренера на посаду і звільнили його наступного тижня». Ми можемо працювати разом, щоб покращити футбол», – наводить слова Лаграрі французьке видання Ouest France.

Лаграрі також підкреслив, що вболівальникам не доведеться платити ані центу за перегляд матчів Суперліги, але в них буде можливість оформити місячну передплату вартістю 10 євро, щоб дивитися їх без реклами.

«Gmail – безкоштовний, соцмережі – безкоштовні, проте вони приносять багато грошей на одного користувача. Користувачі в Ренні не бачать тієї ж реклами, що користувачі в Мадриді», – зазначив Лаграрі.

Нагадаємо, в грудні 2023 року Європейський суд визнав незаконними дії ФІФА й УЄФА щодо блокування створення Суперліги.

Раніше у прес-службі компанії А22 Sports, яка займається створенням й організацією Суперліги, повідомили, що проведуть додатковий діалог із клубами та лігами за форматом турніру.

23 січня 2024 13:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧС-2026. Кваліфікація. Парагвай – Бразилія. Огляд матчу

 

11 вересня 2024 10:04

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30