Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ФІФА зазнала різкої критики через клубний чемпіонат світу

ФІФА зазнала різкої критики з боку Форуму світових ліг (WLF), в якому об'єднано понад сорок професійних ліг. Приводом для критичного висловлювання є розширення клубного ЧС та формату ЧС, який може бути знову переглянуто.

Прем'єр-ліга, Ла Ліга, Серія А, Бундесліга та Ліга 1 є членами WLF, як і більшість інших ліг провідних країн. Рішення ФІФА про значне розширення чемпіонату світу для клубних команд було  розкритикувано WFL:

«Рішення були прийняті без консультацій, не кажучи вже про погодження з тими, кого це стосується: лігами, клубами, гравцями та вболівальниками.

ФІФА створює додаткові матчі, тоді як, за даними WLF, у футболі вже й без того перенасичений календар. Внутрішні змагання тривають довше, міжнародні змагання стають масштабнішими. Таким чином, ФІФА створює надмірне навантаження, більше травм у гравців і порушується елемент змагання».

WLF зв'яжеться з ФІФА і попросить Всесвітню футбольну асоціацію провести консультації з організацією та клубами, щоб такі глобальні плани ФІФА не приймала самостійно.

17 грудня 2022 13:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30

Суперкубок УЄФА. Реал – Аталанта. Церемонія нагородження

 

15 серпня 2024 10:10