Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Таблиця коефіцієнтів. Швейцарія нарощує відрив від України

Ігор СЕМЙОН

Україна своє завдання на сезон у Таблиці коефіцієнтів виконала, але вже сьогодні, як казав класик, треба дивитися у завтрашній день. 

Не за горами початок нового сезону, в якому нам, серед іншого, доведеться «штовхатись» за позиції зі Швейцарією. Стовідсоткова гарантія, що ця країна буде мати кращу відносно України стартову позицію. Питання тільки в тому – наскільки кращу?

Це й вирішується в матчах за участю «Базеля». Будь-який не програшний результат цієї команди – це бали у скарбничку Швейцарії, які нарощують відрив цієї країни від України в стартовій Таблиці коефіцієнтів 2023/24. У першій серії протистояння з «Ніццою» були гойдалки, які в підсумку закінчилися поділом очок (2:2) – один бал кожній зі сторін. За конвертацією Таблиці коефіцієнтів – це 0.25 для Швейцарії.

У цьому сезоні Швейцарія випереджає Україну майже на один бал (0.925), а на початку наступного – на 2.625. Чи зросте цей відрив до повноцінних трьох балів, залежить від матчу-відповіді «Базеля» з «Ніццою». Гадати сенсу немає – легше почекати тиждень.

undefined


Серед інших цікавих для України подій відзначаємо перемоги «Андерлехта» та «Фіорентини»: завдяки набраним балам ці команди обійшли «Зорю» у рейтингу клубів. Ну і трохи про боротьбу на вершині: Англія все ще впевнено перша у загальній Таблиці, але в сезонній її може наздогнати Італія. Шикарний сезон від Бельгії – вже понад 14 балів із шансами у трьох команд на півфінал.

Уже за тиждень – матчі у відповідь. І знову буде про Швейцарію…

undefined

14 квітня 2023 16:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід

Película Disfraces
Marvel Costumes
COSTUMI ANIME
Halloween dresses
party suit
axis powers hetalia
goblin slayer gotoubun
cm rhapsody lolita
wear parties daily
COSPLAY WIGS
uccisore di demoni

2023-04-25 06:51




Поділитися

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30

Суперкубок УЄФА. Реал – Аталанта. Церемонія нагородження

 

15 серпня 2024 10:10