Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Мессі: «Думаю, що це мій останній «Золотий м'яч»

Нападник «Інтера Маямі» Ліонель Мессі згадав про конкуренцію з Кріштіану Роналду після того, як виграв восьмий «Золотий м'яч» у своїй кар'єрі.

«Моє протистояння з Кріштіану Роналду – це велика битва у спортивному плані. Ми живилися один від одного, тому що ми обидва великі конкуренти. Він також хотів постійно перемагати. Це був дуже гарний період для нас обох, а також для людей, які люблять футбол.

Я думаю, що ми дійсно заслужили те, що досягли вершини і утримувалися на ній так довго. Тому що туди легко потрапити, але важко втриматися. А ми залишалися на вершині протягом 10-15 років. Це дуже важко зробити. Це вражаюче, що ми це зробили. Це залишиться прекрасною пам'яттю для всіх тих, хто йшов за нами.

Я вже давно не думав про «Золотий м'яч». Виграш «Золотого м'яча» ніколи не був для мене пріоритетом, а тим більше зараз, після всього, чого я досяг у своїй кар'єрі. І в порівнянні з усіма іншими моментами, які я пережив у своєму житті.

Думаю, що це мій останній «Золотий м'яч», і я щасливий, що досяг всього, чого я досяг, і що я єдиний гравець, який виграв вісім «Золотих м'ячів», – сказав Мессі для L’Equipe.

1 листопада 2023 13:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кваліфікація ЧС-2026. Бразилія – Еквадор. Огляд матчу

 

07 вересня 2024 12:18

Кваліфікація ЧС-2026. Аргентина – Чилі. Огляд матчу

 

06 вересня 2024 08:30

Суперкубок УЄФА. Реал – Аталанта. Церемонія нагородження

 

15 серпня 2024 10:10