Сьогодні 21 вересня 2024 р.

Малиновський відреагував на плани Боснії та Герцеговини провести спаринг із Росією

Півзахисник італійської «Аталанти» та національної збірної України Руслан Малиновський відреагував на бажання команди Боснії та Герцеговини зіграти товариський матч проти Росії.

Хавбек «Аталанти» та збірної України засудив намір Боснійської федерації футболу провести товариську гру між БіГ та Росією. Півзахисник опублікував фото з вирвою від снаряда армії РФ на стадіоні «Десни», яку зняв президент федерації бобслею та скелетону України Михайло Гераскевич.

«Спорт поза політикою. Звісно», — написав Малиновський у твіттері.

Учора футбольна асоціація оголосила про проведення товариської гри проти росіян. Негативно про подібну ідею вже висловився хавбек збірної Боснії та Герцеговини Міралем П'янич.

Збірна Росії та всі клуби країни-агресора були відсторонені від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА після початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну. Тому країна-терорист готова піти на все для проведення хоч якихось матчів. Навіть витратитися на їхнє проведення.

Нагадаємо, що товариська зустріч збірної Росії з командою Боснії та Герцеговини запланована на 19 листопада у Санкт-Петербурзі. УЄФА не забороняє збірним проводити спаринги, оскільки вони не підпадають під їхню юрисдикцію.

10 вересня 2022 14:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Юнацька ліга УЄФА, 1-й тур. Болонья U19 – Шахтар U19. Огляд матчу

 

19 вересня 2024 19:11

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Ангола. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 14:39

ЧС-2026. Кваліфікація. Парагвай – Бразилія. Огляд матчу

 

11 вересня 2024 10:04