Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Тренер «Аріса»: «Динамо» – досвідчена команда, яка має якісних футболістів»

Головний тренер грецького футбольного клубу «Аріс» Салоніки Апостолос Терзіс поділився думками перед першим матчем третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти київського «Динамо»:

«Ми знаємо про високий ступінь складності, оскільки «Динамо» – досвідчена команда, до складу якої входять якісні футболісти, які досягли значних успіхів у своїй країні і, звичайно ж, у європейських турнірах. У роздягальні ми ставимося до цих ігор як великого виклику. Ми – «Аріс», і ми нічого і нікого не боїмося.

Ми граємо вдома, стадіон буде сповнений, і ми знаємо, який поштовх і яку силу дає наш народ. Але ми повинні дотримуватись інструкцій, які ми дали, не робити помилок і мати ясний розум. Серйозні помилки на цьому рівні не прощаються. Потрібно уникнути помилок, яких ми припустилися проти «Арарату». Сподіваюся, ми вийдемо переможцями. «Динамо» має якість, здібності та багато іноземних гравців. Ми знаємо, що 20 000 людей прийдуть завтра, щоб підтримати нас», – сказав Терзіс.

Поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій «Аріс» Салоніки – «Динамо» відбудеться 10 серпня. Час початку зустрічі – 21:15 за Києвом.

10 серпня 2023 10:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20