Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Воротар та капітан «Аріса» може пропустити матч-відповідь з «Динамо»

Грецький «Аріс», який готується до матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій із київським «Динамо», зіткнувся з серйозною кадровою проблемою – на тренуванні зазнав травми основний кіпер і капітан команди Хуліан Куеста.

На думку клубних лікарів, у 32-річного іспанця є всі ознаки ушкодження зв'язок. Це розтягнення, з доволі високою вірогідністю, не дасть змоги 195-сантиметровому воротареві, який був одним із найкращих у складі «Аріса» в першому матчі, зіграти в Бухаресті. Якщо, звісно, медперсонал «Аріса» не зробить дива, Куеста, мабуть, залишиться в Салоніках.

В такому випадку місце у воротах «Аріса» займе бекап Куести – 29-річний Елефтеріос Хутесіотіс. Вихованець «Олімпіакоса» залучався до молодіжної збірної Греції, потім перейшов до «Яніни», а у двох останніх сезонах застовпив місце у воротах «Іонікоса», звідки й перебрався до Салонік перед початком поточного сезону.

Нагадаємо, що «Аріс» у першому матчі проти «Динамо» виграв з рахунком 1:0. Поєдинок у відповідь відбудеться 17-го серпня.

15 серпня 2023 10:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20