Сьогодні 8 вересня 2024 р.

У «Аріса» дві кадрові втрати перед першим матчем із «Динамо»

Грецький «Аріс» до першого матчу з київським «Динамо» в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги конференцій підходить не в оптимальному складі.

Центральний захисник «Аріса» Якуб Брабец продовжує відновлюватися після травми, якої він зазнав під час міжсезонної підготовки, і його поява на полі в першому матчі з «Динамо» малоймовірна. У всякому разі, цими днями 31-річний футболіст продовжує тренуватися за індивідуальною програмою. Водночас тренерський штаб «Аріса» розраховує на повернення Брабеца до матчу-відповіді з киянами.

Зазначимо, що Брабец є основним гравцем оборони «Аріса». Минулого сезону він провів за цей клуб 31 матч у всіх турнірах. Через травму чех пропустив обидва матчі з «Арарат-Єреваном» у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги конференцій. Востаннє Брабец виходив на поле місяць тому, в одному з контрольних матчів «Аріса».

Крім того, з «Динамо» точно не зіграє нападник «Аріса» Кіке Саверіо. Під час учорашнього тренування своєї команди 24-річний еквадорець зазнав травми, а проведене медобстеження виявило в нього пошкодження зв’язок.

Нагадаємо, перший матч між «Арісом» і «Динамо» відбудеться найближчого четверга, 10 серпня, в Салоніках. Через тиждень, 17 серпня, суперники проведуть у Бухаресті матч-відповідь.

8 серпня 2023 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20