Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ЛК, 2-й кваліфікаційний раунд. Бєсєдін, Макаренко і Пластун програли люксембуржцям

Другий кваліфікаційний раунд Ліги конференцій – це 98 команд, розділених на 49 ігрових протистоянь. У кожному протистоянні – по два матчі. Переможці за сумою двох матчів вийдуть у третій кваліфікаційний раунд Ліги конференцій; переможені попрощаються з єврокубками.

Перші матчі раунду розбиті на три ігрових дні.


23.07.2024

БАЛКАНІ (Косово) – ХАМРУН (Мальта) – 0:0

У заявці мальтійської команди – дев'ятеро представників Бразилії. Однак латиноамериканський вектор автоматично не гарантує успіху – результат дає праця, вміння реалізовувати свої моменти тощо. У «Хамруна» з цим сьогодні були проблеми. Однак і «Балкані» не виблискував. Тому нульова нічия, яка залишає інтригу на матч-відповідь.

ДІФФЕРДАНЖ (Люксембург) – ОРДАБАСИ (Казахстан) – 1:0
Гол:
Жординью (37).

«Ордабаси» вилетів з Ліги чемпіонів – ну нехай, буває. Але ж програвати у Лізі конференцій представнику Люксембурга – це дуже неприємно. У складі чемпіона Казахстану сьогодні зіграло троє українців, але нікому за такий матч не можна поставити високої оцінки.

Добре для «Ордабаси», що ще є шанс виправити помилки за тиждень. Ігор Пластун провів на полі увесь ігровий час, Євген Макаренко провів увесь ігровий час і отримав жовту картку, Артем Бесєдін провів на полі перший тайм.

ВІРТУС (Сан-Марино) – ФЛОРА (Естонія) – 0:0

«Флора» володіла перевагою, але не такою явною, аби зламати в цілому організований захист суперника. Естонцям доведеться продовжити цю марудну справу вже вдома. Головне – не пропустити контратаку.

24 липня 2024 00:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20