Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італіяно: «Фіорентині» не вистачає якогось ноу-хау, щоб перемогти в одному останньому матчі»

Головний тренер «Фіорентини» Вінченцо Італіяно в інтерв'ю Sky Sports Italia поділився думками щодо програного «Олімпіакосу» фіналу Ліги конференцій УЄФА.

– Друге поспіль розчарування. Це засмучує, бо в нас знову було багато моментів, щоб забити. Хлопці зробили все, що могли. Я не думаю, що ми заслуговували на поразку в цій грі, яка могла закінчитися серією пенальті. Для мене це величезне розчарування. І в третьому фіналі ми грали правильно, але нам все ще не вистачає зрілості, якогось ноу-хау, того собі невеличкого запасу, щоб перемогти в одному матчі.

Думаю, команда зіграла так, як і має грати в фіналі. Ми мали шанси. У таких матчах потрібно бути холоднокровним, але суперник забив наприкінці. Це засмучує, тому що в Європі складно пройти весь шлях до кінця. Протягом останніх двох років ніхто над нами не домінував.

Цей програш залишає гіркий присмак. Але ми заклали добрий фундамент. У «Фіорентині» багато талановитої молоді, й ми маємо зрозуміти, де можемо додати. Ми добре провели сезон, але вкотре спіткнулися біля самісінької фінішної лінії.

30 травня 2024 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20