Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Волинець, Сарапій, Гуцуляк – у старті «Полісся» на перший матч проти «Олімпії» в Лізі конференцій

Став відомий склад «Полісся» на перший матч проти словенської Олімпії у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

З перших хвилин зіграють воротар Євген Волинець, захисники Георгі Майсурадзе та Едуард Сарапій, півзахисник Олексій Гуцуляк. Також у старті вийде форвард Пилип Будківський.

Полісся: Волинець, Майсурадзе, Чоботенко, Сарапій, Михайличенко, Коста, Крушинський, Гуцуляк, Мустафаєв, Назаренко, Будківський.

Запасні: Кудрик, Уліганець, Матич, Тейлор, Смоляков, Віалле, Козак, Пайшао, Бристрич.

Раніше стало відомо, що у першому матчі проти «Олімпії» «Поліссю» не допоможуть дискваліфіковані півзахисники Руслан Бабенко та Богдан Кушніренко.

Перший матч між «Олімпією» та «Поліссям» відбудеться у Любляні. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом. Головний арбітр зустрічі – іспанець Хав’єр Альберола Рохас.

Матч-відповідь стане номінально домашнім для «Полісся». Він пройде у польському Глівіце 1 серпня. Старт – о 19:00 за Києвом. Обидва матчі транслюватиме сервіс MEGOGO.

У разі успіху у протистоянні зі словенським суперником «Полісся» в наступному раунді зіграє з командою, що програє у протистоянні між молдавським «Шерифом» та шведським «Ельфсборгом». Перший матч житомиряни у цьому випадку гратимуть на «домашній» арені.

25 липня 2024 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга конференцій, раунд плей-оф. Бетіс – Кривбас. Огляд матчу

 

30 серпня 2024 00:27

ЛК, раунд плей-оф. Кривбас – Бетіс. Огляд матчу

 

23 серпня 2024 00:35

ЛК, 2-й раунд відбору. Полісся – Олімпія. Огляд матчу

 

01 серпня 2024 21:20