Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лунін: «У моїй країні зараз складна ситуація, тому непросто тренуватись щодня»

Напередодні в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА мадридський «Реал» у напруженій серії післяматчевих пенальті на полі англійського «Манчестер Сіті» здобув квиток до наступного раунду змагань.

Після завершення гри головний герой вечора, воротар мадридців Андрій Лунін, прокоментував власні враження від протистояння.

«Я дуже вдячний команді, яка страждала, яка бігала і боролась, щоб пройти до півфіналу. Це грандіозний досвід. Кожен доклав величезних зусиль, працюючи так 120 хвилин задля цієї перемоги. Я не можу уявити, що зможу пробігти в такому темпі й п’яти хвилин, як це робили мої партнери.

Ми ретельно підготували всіх гравців до серії пенальті. Ми повинні були ризикувати й, слава Богу, усе минуло добре.

Я – герой матчу? Ні, у жодному разі! Наша команда – ось, де герої. Я, як завжди, трохи мовчазний, але можу вас запевнити, що зараз я найщасливіша людина у світі.

У моїй країні зараз складна ситуація, тому непросто тренуватись щодня. Але я дякую всім, хто мене підтримує.

Пенальті ми, очевидно, чимало тренували з тренером воротарів. А Лука Модрич допоміг мені своїми порадами вже безпосередньо на полі.

Зараз почуваю себе повністю виснаженим. Я вперше в житті зіграв матч настільки високого рівня, але після нього я – найщасливіша людина в світі. Ми у півфіналі!», – заявив український голкіпер.

У півфіналі Ліги чемпіонів «Реал» зіграє проти «Баварії». В іншому матчі зійдуться дортмундська «Боруссія» та «Парі Сен-Жермен».

18 квітня 2024 09:51







Матеріали на тему

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал 1:1 (заг. 4:4, п. 3:4). Звіт Луніна
18 квітня 2024 00:45




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15