Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Терзич: «Потрібно тримати гравців «Реала» якнайдалі від своїх воріт»

Головний тренер «Боруссії» Дортмунд Едін Терзич – про завтрашній фінал Ліги чемпіонів, у якому його команда протистоятиме «Реалу» на «Вемблі»:

«Я дуже поважаю Карло Анчелотті. Він досяг успіху з різними командами, у різних країнах і культурах. Він перемагав упродовж двох десятиліть. Мене захоплює, як він керує командою. Він – справжній приклад для мене у нашій роботі.

І ми знаємо, що «Реал» – найтитулованіший клуб у цьому турнірі. Але ми також знаємо, що ми готові грати на найвищому рівні. Цього сезону ми програли лише два матчі. Фінал складається з одного матчу, тому все можливо. «Реал» – фаворит, але проти проти «Атлетико» та «ПСЖ» ми теж не були фаворитами. Якщо ми виявимо хоробрість і не станемо просто спостерігати, як «Реал» виграє черговий трофей, тоді у нас будуть шанси на перемогу.

Ми лідируємо за кількістю сухих матчів у цьому турнірі. Потрібно тримати суперника якнайдалі від своїх воріт. Ми не найкраще грали у вересні, пропускали багато голів, але зараз ми зовсім інша команда. Ми показали, що готові боротися за трофей.

Ніхто не хоче просто брати участь у фіналах. Усі хочуть вигравати фінали. Такою є наша мета. Ми раді бути тут, але хочемо виграти у «Реала» та здобути трофей».

31 травня 2024 23:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00