Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Суперник «Динамо». «Партизан» підсилюється хавбеком із МЛС

Раніше «Партизан», який є суперником «Динамо» в кваліфікації Ліги чемпіонів, посилив свою оборону завдяки приходу захисника Ніхада Муякіча, а тепер тренер Александар Станоєвич збирається отримати значне доповнення в півзахисті.

Як пише En.nogomania.com, 26-річний гравець збірної Гондурасу Кервін Арріага, який нині грає за «Міннесоту Юнайтед» у MLS, найближчим часом підпише контракт із сербським клубом.

Арріага приєднується до «Партизана» за наполяганням Станоєвича, який хотів отримати опорника під час його перебування в турецькому клубі «Конья». Партизан заплатить «Міннесоті» 500 тисяч доларів за Арріагу трьома частинами.

За попередніми оцінками, очікується, що Арріага замінить Дені Кастільо. Міцним півзахисником, із ростом 190 см, раніше цікавилися німецький «Кайзерслаутерн» і різні турецькі команди.

«Партизан» швидко домовився щодо фінансових умов із «Міннесотою», але американський клуб хотів залишити Арріагу до кінця сезону, а саме до 20 липня. Однак Станоєвич наполіг на негайному прибутті гравця в Європу, щоб він міг приєднатися на зборі «Партизана» в Словенії.

23 червня 2024 16:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00