Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Голанн: «У мене туман у голові, навіть не можу згадати голи»

Норвезький форвард Ерлінг Голанн у коментарі BT Sport поділився думками щодо матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «РБ Лейпциг» (7:0), у якому він забив п’ять голів:

«У мене туман зараз у голові, і навіть не можу згадати голи. Пам'ятаю, що бив, не замислюючись. Я так утомився після всіх цих святкувань.

Нам потрібно викладатися на повну кожну гру. У нас вийшла своєрідна заява, яка стверджує, що тут, як і раніше, є неймовірні гравці, які роблять на своєму полі такі трюки.

На мій погляд, нам слід більше чинити тиск. Моя суперздатність? Після п'яти голів я сказав би: вона в тому, щоб забивати. Сьогодні, сказав би, я навіть не думав, а просто робив це. Що стосується пенальті, я лише зосередився на тому, щоб відправити м'яч у сітку. Так само і з кожним іншим голом. Здебільшого це просто кмітливість, спроба зробити все правильно і потрапити туди, де кіпера немає.

У порівнянні з минулим роком ми тепер можемо грати по-іншому, з нападником у відтяжці. Ось що я намагаюся внести. Я сказав [Гвардіолі], коли покинув поле, що мені хотілося зробити подвійний хет-трик, але що тепер говорити про це...»

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

15 березня 2023 09:55







Матеріали на тему

Манчестер Сіті – Лейпциг 7:0 (заг. 8:1). ЛЧ, 1/8 фіналу. Звіт Голанна
14 березня 2023 23:54




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Манчестер Сіті – Лейпциг 7:0 (заг. 8:1). Огляд матчу

 

15 березня 2023 00:25