Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Партизан» проведе домашню зустріч із «Динамо» без глядачів

Спортивний директор сербського «Партизана» Івіца Краль прокоментував результати жеребкування другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів, де белградцям випало грати з київським «Динамо».

– Ми всі знаємо, наскільки сильний рівень кваліфікації Ліги чемпіонів, а також будь-які команди-учасники її окремо. У нас є чотири тижні, аби підготуватися до цих матчів, і ми маємо велику мотивацію, щоб представити себе якнайкраще проти такої якісної команди як «Динамо».

Завтра ми вирушаємо з Белграда на другу частину передсезонної підготовки. До 10 липня ми будемо грати в товариських матчах проти команд рівня Ліги чемпіонів, що допоможе нам краще підготуватися.

Ми знаємо, що проти киян буде важко, але «Партизан» – великий клуб, і ми завжди були готові до таких матчів. «Динамо» – команда з традиціями та винятковим складом. На жаль, ми зіграємо домашній матч без глядачів через заборону на одну гру, накладену минулого сезону УЄФА. Очевидно, що присутність уболівальників приносить особливу принадність будь-якому змаганню, – сказав Краль.

20 червня 2024 00:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00