Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Сержіу Консейсау: «Тепер необхідно постаратися виграти у «Антверпена»

Головний тренер «Порту» Сержіу Консейсау прокоментував поразку від «Барселони» (0:1) у матчі другого туру групового турніру Ліги чемпіонів. Нагадаємо, в іншому матчі цієї групи «Шахтар» на виїзді переграв «Антверпен» – 3:2.

«Гравці дотримувалися нашої стратегії, але, щоб грати на найвищому рівні в найкращому у світі турнірі, кожному потрібно щохвилини зберігати концентрацію уваги, – цитує Консейсау офіційний сайт УЄФА. – Не можна робити певні помилки в цьому турнірі, інакше будете покарані, як ми, нехай і залишили в цій грі всі свої сили.

Робота, рішучий настрій, амбітність, бажання перемогти в найближчій грі – ось що нам зараз необхідно. Більше й додати нічого. Минулий рік ми розпочали з двох поразок, а в цьому у нас – одна. Нам необхідно підійти до наступної гри і постаратися її виграти. І продовжувати роботу».

Нагадаємо, що у спарених третьому та четвертих турах Ліги чемпіонів, які відбудуться 26 жовтня та 7 листопада, «Барселона» зіграє з донецьким «Шахтарем». Після двох матчів каталонці очолюють квартет, набравши максимальні шість очок, а «Порту» та «Шахтар» мають в своєму активі по три залікові бали. В пасиві «Антверпена» дві поразки та остання сходинка.

5 жовтня 2023 11:07







Матеріали на тему

Ліга чемпіонів-2023/24. 2-й тур. Подробиці матчів середи
5 жовтня 2023 00:15




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, група H. Порту – Барселона 0:1. Огляд матчу

 

05 жовтня 2023 00:42