Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ЛЧ, 1/2 фіналу. Боруссія Д – ПСЖ 1:0. Звіт

У Дортмунді все вирішив один точний удар у виконанні Нікласа Фюллькруга, що дає «Боруссії» деяку перевагу перед грою у відповідь. 

Господарі виглядали краще лише в першому таймі. З Парижем так буває – він хотів зіграти надійно, а вийшло ніяк. В результаті нуль ударів по воротах і безнадія замість конструктиву.

«Боруссія» один раз пробила цей захист - Фюллькруг розстріляв ворота після класного лонгболу Шлоттербека.

Також був момент Забітцера, який із центру штрафного пробив точно в Доннарумму. Ну, і мабуть усе, перерва.

І ось уявіть, одразу після нього на полі раптом з'явився Париж. «ПСЖ» увімкнув пресинг, контрпресинг, почав більше рухатися. Ясно, «Борусія» трохи здивувалася.

Перш, ніж «Джмелі» адаптувалися до суперника, що ожив, той повинен був забивати. Мбаппе та Хакімі влучили у штангу в одній атаці; трохи згодом Фабіан Руїс головою примудрився промазати з п'яти метрів. Як?!

Втім, а як хвилиною пізніше Фюллькруг не забив з лінії воротарського? Адже це теж був абсолютно забійний момент.

Взагалі другий тайм вийшов шикарним – атака на атаку, момент на момент, фол на фол. Лише ближче до кінця «ПСЖ» почав підтискати «Боруссію», і Дембеле по суті пробачив «Джмелів» на 80-й хвилині. Втім, це його стиль. Ніколи Усман не славився чіткою реалізацією моментів.

Таким чином маємо перемогу «Боруссії». Вона, звісно, не робить її фаворитом перед виїздом до Парижа, але якщо після жеребкування шанси команд розцінювали як 55-45 на користь “ПСЖ”, то зараз вони вирівнялися. «Джмелі» неідеальні, але Фюллькруг продавлює Маркіньоса, Адеємі ніколи не втомлюється, а Санчо здатний обіграти будь-кого. На «Парк де Пренс» буде спекотно!

БОРУССІЯ Д – ПСЖ – 1:0
Гол: Фюллькруг (36).
Боруссія Д: Кобель, Реєрсон (Вольф, 87), Хуммельс, Шлоттербек, Маатсен, Забітцер, Джан, Адеємі (Ройс, 83), Брандт (Нмеча, 87), Санчо, Фюллькруг (Мукоко, 90+1).
ПСЖ: Доннарумма, Хакімі, Л. Ернандес (Бералдо, 42), Марокіньос, Нуну Мендеш, Заїр-Емер, Вітінья, Фабіан Руїс, Дембеле, Мбаппе, Барколя (Коло Муані, 65).

2 травня 2024 00:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00