Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Гвардіола: «У Мюнхені нам потрібно вигадати щось нове»

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола не приховував емоцій після матчу чвертьфіналу Ліги чемпіонів, у якому його команда розгромила «Баварію» з рахунком 3:0.

«Це був справді добрий матч, зустрічалися топ-команди. Знаходячись у самому центрі подій, розумієш, наскільки хороша «Баварія» у командній грі. Протягом 60 хвилин точилася напружена гра. У багатьох моментах суперники були кращими за нас, але на 65-й хвилині ми забили другий м'яч, що нам дуже допомогло.

Родрі забив неймовірний гол, але нам не вдавалося контролювати фланги, де діяли Мусіала та Гнабрі. На початку другого тайму суперник грав краще, творив моменти. Але після цього ми змінили дещо і виглядали сильніше частину матчу, що залишилася. Ми були агресивними – другий м'яч був забитий завдяки цьому. Від одного погляду на лаву запасних мюнхенців завжди зберігалася напруженість.

Підсумок дійсно дуже і дуже хороший, але ще доведеться зіграти у матчі-відповіді. Я прожив у Мюнхені два роки. Я знаю менталітет та рівень їхньої майстерності. Нам ще належить провести важку гру. Нам потрібно вигадати щось нове, щоб не так сильно страждати від майстерності суперника і досягти успіху».

12 квітня 2023 09:03







Матеріали на тему

Манчестер Сіті – Баварія 3:0. ЛЧ, 1/4 фіналу. Привітання Тухелю
11 квітня 2023 23:29




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00