Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Вінісіус: «У нас було багато простору для атак»

Визнаний найкращим гравцем першого чвертьфінального поєдинку Ліги чемпіонів проти «Челсі», вінгер мадридського «Реала» Вінісіус Жуніор прокоментував упевнену домашню перемогу над лондонським клубом, що дала змогу «вершковим» створити серйозний заділ для виходу в півфінал.

– Ми справді грали дуже добре, постійно пресингували і показали один із найкращих виступів у цьому сезоні, – цитує нападника офіційний сайт УЄФА. – Хоча і в минулому сезоні, на цій же стадії, ми також зіграли дуже добре. Але це тільки перший матч, у цьому протистоянні багато чого ще попереду, тому нам треба просто зберігати спокій. У цій грі в нас було багато простору для атак, і, очевидно, оскільки ми є мадридським «Реалом», то ми завжди хочемо забивати якомога більше голів.

Але ми знаємо, що гра на виїзді проти «Челсі» може стати складною. Тому тепер нам треба відпочити і зберегти ясну голову. Але будь-який гравець, який одягає футболку «Реала», знає, наскільки особливою є Ліга чемпіонів. Особливо в матчах на «Сантьяго Бернабеу», коли найпотужніша підтримка запальних трибун жене нас уперед. Кожен футболіст «Реала» має мати жагу до ігор і перемог у Лізі чемпіонів, – зазначив Вісініус.

13 квітня 2023 10:39







Матеріали на тему

Реал – Челсі 2:0. ЛЧ, 1/4 фіналу. Звіт про перший матч
13 квітня 2023 00:08




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Реал – Челсі 2:0. Огляд матчу

 

13 квітня 2023 06:21