Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лемпард: «Сказав гравцям, що на «Стемфорд Брідж» трапляються дива»

Коуч «Челсі» Френк Лемпард прокоментував виїзну поразку від мадридського «Реала» (0:2) в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів, зазначивши, що його підопічні мали три гарні гольові шанси і дуже пристойно відіграли в чисельній меншості, повідомляє офіційний сайт УЄФА:

«Пишаюся тим, як ми грали в чисельній меншості – думаю, завдяки нашому настрою «Реал» так і не розкрив нас, коли ми грали вдесятьох. Єдине, що розчарувало – ми самі віддали гольовий пас, вимкнувшись із гри, коли суперник забивав другий гол. А в нас було три непогані гольові шанси – Жоау Фелікс на початку матчу, Стерлінг і Маунт ближче до кінцівки – але в реальності результат саме такий.

Утім, я сказав хлопцям, що хоча «Реал» – дуже хороша команда, але на «Стемфорд Брідж» трапляються дива, особливо якщо вірити в себе та свої сили. Якраз цього нам, можливо, трохи не вистачає – бачив, що в нас були проблеми, коли ми володіли м'ячем. Гравці не вірили і не розуміли, наскільки вони хороші і що вони здатні зробити з м'ячем. Але в Мадриді грати нелегко, недостатньо приїхати з таким настроєм, треба використовувати розміри поля і бути більш агресивними на чужій половині – хоча це те, що ми можемо зробити наступного тижня, коли буде вирішальна битва.

Звісно, ми маємо піднятися на вищий рівень, бути більш позитивними та зрозуміти деякі речі в нашій грі, мисленні та в тому, що ми робимо. Якщо ми зробимо це, то, з тією якістю, яка є в нашій команді, у нас будуть шанси відігратися, я брав участь у таких матчах на «Стемфорд Брідж» як гравець, і тепер хотів би повторити як тренер», – зазначив Лемпард.

13 квітня 2023 09:28







Матеріали на тему

Реал – Челсі 2:0. ЛЧ, 1/4 фіналу. Звіт про перший матч
13 квітня 2023 00:08




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Реал – Челсі 2:0. Огляд матчу

 

13 квітня 2023 06:21