Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Таблиця коефіцієнтів. Польща наростила відрив від України

Позаду – перший кваліфікаційний раунд усіх євротурнірів. Серед групи конкурентів, у якій перебуває Україна, в боротьбу так рано вступила тільки Польща. Власне, вона максимально скористалася ситуацією і наростила відрив від України до 1.750 бала. Перевага на старті була 1.250 бала, але дві перемоги над косівським «Ллапі» додали полякам 0.5 очка.

undefined



Однак це була перша і остання стадія кваліфікації, де поляки грали, а конкуренти – чекали. Далі в бій вступаємо і ми, і серби, і хорвати. Саме між цими чотирма країнами буде точитися боротьба за 18-те місце. На жаль, про щось більше наразі в контексті України говорити не доводиться.

Тим паче, після ситуації з «Дніпром-1». Команда вже знялася з УПЛ і, швидше за все, не вийде на старт у Лізі конференцій. А це означає, що у нас фактично буде чотири учасники при дільнику «п'ять». Дуже неприємний кейс.

undefined



Тож уже недоречно стежити за результатами команд з високим особистим рейтингом у надії «затягнути» «Дніпро-1» до посіву раунду плей-оф кваліфікації. До слова просто скажемо, що «Жальгіріс» пройшов далі.

Отже, уже у вівторок у єврокубках активно стартує Україна («Динамо» – «Партизан»). Перед тим у понеділок – жеребкування третього кваліфікаційного раунду усіх євротурнірів, де фігуруватимуть «Динамо», «Полісся» та «Кривбас». Марафон розпочинається.

19 липня 2024 10:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00