Сьогодні 21 вересня 2024 р.

ЛЧ. Манчестер Сіті – Інтер 0:0. Коса на камінь

У центральному матчі дня зустрілися фіналісти Ліги чемпіонів-2022/23, які так і не виявили найсильнішого.

Головним завданням «Інтера» було перекрити Ерлінга Голанна, котрий забив дев’ять голів в АПЛ із загальних 11 у «Сіті». Норвежцю не давали простору на вістрі атаки, тож він був змушений працювати з партнерами значно нижче. Але і там стояла ціла лінія оборони гостей.

Загалом їх у «нерадзурі» упродовж практично всього матчу було три. І «містянам» не те що проходити ці лінії оборони було важко і створювати щось у чужому штрафному, але і бити з дальньої відстані гості не давали. Таке відчуття, що усі 90 хвилин підопічні Індзагі шукали ось цей «пат», адже нічия на «Етіхаді» їм цілком підходила.

Перші пів години було стерильне володіння м’ячем – у більшості від «Сіті». Але без особливого просування вперед, і без натяків на небезпеку. Під кінець тайму вже було більш цікаво біля обох воріт. На 35 хвилині Голанд орієнтовно з лінії штрафної з-під захисника пробив трохи правіше від каркаса воріт. Згодом де Брюйне прострілом знайшов Сілву у карній зоні, але той просто не влучив по м’ячу, хоч і біля нього не було опонентів.

В останню п’ятихвилинку тайму приєднався і «Інтер». Після прострілу Зелінськи з лінії штрафного бив Тюрам – неточно. Також ще був момент у де Брюйне, котрий після розрізної передачі вийшов на чудову ударну позицію, але Чалханоглу у підкаті в останню мить заблокував удар.
І, здається, що саме тут травмувався Кевін, через що не вийшов на другий тайм – його замінив Гюндоган. Також Фоден грав на місці Савіньйо, котрий у перші 45 хвилин ніяк не міг знайти собі простору.

Але аж до 70 хвилини на полі були: боротьба, багато передач, виграних чи програних верхових єдиноборств, виносів (переважно від «Інтера»). Цікавий футбол запізнився – напевно стояв у черзі за їжею у перерві. І тільки потім пішли моменти.

Гюндоган класно прострілив на Фодена, котрий пробив у руки Зоммеру. Потім Мхітарян після флангової передачі поцілив по горобцях, хоча міг значно краще реалізувати цей момент. Згодом ще по разу голкіпери без проблем для себе вступали у гру.

А ось на 90+4 хвилині міг статися ключовий момент матчу. Доку з правої частини штрафного подав у вільну зону в центр, куди увірвався Ілкай. Гюндоган пробив у падінні головою, але м’яч полетів вище воріт. Не вистачило одного кроку німцю.

24 поспіль матч на «Етіхаді» у Лізі чемпіонів, у якому «Сіті» не зазнав поразки. Рекордом наразі володіє «Манчестер Юнайтед», у якого таких поєдинків 25. Уже 23 жовтня «містяни» можуть, як мінімум, повторити це досягнення – тоді підопічні Гвардіоли зіграють проти «Спарти». А «Інтер» має бути задоволений іншим: він не програв сьогодні.

МАНЧЕСТЕР СІТІ – ІНТЕР – 0:0
Манчестер Сіті: Едерсон, Льюїс, Діаш, Аканджі, Гвардіол, Сілва (Доку, 80), Родрі, де Брюйне (Гюндоган, 46), Савіньйо (Фоден, 46), Голанн, Гріліш. 
Інтер: Зоммер, Бісек (Павар, 74), Ачербі, Бастоні, Дарміан (Дюмфріс, 74), Барелла, Чалханоглу (Фраттезі, 81), Зелінськи (Мхітарян, 65), Карлос Аугусто, Таремі, Тюрам (Л. Мартінес, 65).
Попередження: Діаш (33).

19 вересня 2024 00:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1-й тур. Атлетико – Лейпциг. Огляд матчу

 

20 вересня 2024 00:17

ЛЧ, 1-й тур. Аталанта – Арсенал. Огляд матчу

 

20 вересня 2024 00:14

ЛЧ, 1-й тур. Монако – Барселона. Огляд матчу

 

20 вересня 2024 00:09